Zavirite u naš svijet

Olakšavamo poslovanje

Firma R&S d.o.o. Sarajevo je osnovana 1996. godine kao mala porodična firma ali sa jasnom vizijom za budućnost. Danas nakon više od 20 godina uspješnog poslovanja sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedan od vodećih uvoznika i distributera: kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme i sredstava za čišćenje.

brzina

zaposlenih

brzina

poslovnog prostora

povjerenje

klijenata

garancija

artikala

onama

Vodeći se sloganom „Olakšava posao“, koncept da se tržištu ponudi servis brze, povoljne i jednostavne nabave svega potrebnog u kancelariji ostvaren je u potpunosti. Time je kupcu omogućeno da praktično nabavlja potrebno – sve na jednom mjestu, a svoje preostalo vrijeme i energiju usmjerava u aktivnosti koje su vezane za njegov primarni posao. Kupac sada može, prvi put u BiH, doći samo na jedno mjesto i opremiti poslovni prostor kancelarijskim namještajem, IT i ostalom opremom, i naći pouzdanog partnera za svoje redovne potrebe za kancelarijski i promo materijal, poslovne poklone za svoje partnere i sredstva za čišćenje objekata.

Kupcima također nudimo brojne posebne usluge koje značajno ubrzavaju i pojednostavljuju procese nabave, a time se ujedno i ostvaruju značajne uštede. Shodno širini asortimana i broju partnera sa kojima surađujemo u cijelom svijetu spremni smo odgovoriti najzahtjevnijim poslovima

Partneri i potrošači dobro znaju da je svaki proizvod koji dolazi iz R&S Sarajevo potpuno legalno uvezen, originalan, da je aktuelan na tržištu, da ima važeću garanciju i obezbjeđen servis. Zbog toga je poslovati sa R&S Sarajevo potpuno sigurno, lako i efikasno.

Narudžbe koje primimo telefonom, faksom ili putem interneta dostavljaju se kupcu besplatno u roku od 24 sata na području cijele BiH.

U 2008. godini smo unprijedili naš način i obim rada u kategoriji promotivnih artikala otvarajući vlastitu štampariju u kojoj nudimo usluge štampe na artiklima iz našeg asortimana. R&S štamparija koristi vrhunske mašine i boje visokog kvaliteta, a prateći evropske i svjetske standarde uspješno štampamo na plastičnim, metalnim, drvenim, kožnim, keramičkim, te tekstilnim podlogama.

Kako R&S olakšava poslovanje?

Pogodnosti za registrovane korisnike

brzina
Brzina

Brzo reagujemo i sve narudžbe dostavljamo u roku od 48 sata nakon potvrde narudžbe u sve dijelove BiH.

povjerenje
Povjerenje

Već više od 20 godina smo jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala, namještaja, promotivnih artikala, IT opreme i higijenskog pribora.

garancija
Garancija

Svim kupcima pružamo uslugu brze, povoljne i jednostavne nabavke svega potrebnog u kancelariji sa 100% garancijom zadovoljstva.

Da li ste registrovani na web shop?

Registruj se