Velika posjećenost R&S kutka na NetWork 10 konferenciji


Jubilarna NetWork 10 konferencija se po šesti put održala u Neumu u Hotelu Grand od 26.10. do 28.10. Na najveću tehnološko – poslovnu konferenciju su došli najbolji IT stručnjaci, predavači, osnivači IT kompanija, direktori, investitori i sponzori iz BiH, ali i regije.

Uložili smo mnogo truda i organizacije kako bi na ovakvom događaju predstavili mnogo inovativnih proizvoda koji će Vam olakšati posao. U kutku naše kompanije u Hotelu Grand mogli ste pronaći i testirati artikle koji su postali neophodni u današnjici IT sfere.

Vrijeme je za digitalnu transformaciju obrazovanja! Digitalnu transformaciju obrazovanja su nam dočarali kreativni studenti sa Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu gdje su predavači i učesnici imali priliku vidjeti kako to oni digitalizuju obrazovanje uz pomoć Arduino Engineering setova. Uspjeli su privući mnogo pažnje svojim izumima te je R&S kutak uvijek bio posjećen, a naročito za vrijeme pauza. Projekat koji je privukao mnogo pažnje je zasigurno robot Pablo.
Kada je učesnicima bio potreban mali predah omogućili smo im da na kratko posjete različite gradove, zemlje i kulture. Prelazili su u virtuelnu realnost i doživljavali nezaboravno 3D iskustvo testiranjem VR naočala na NetWork konferenciji. Da bi osjećaj bio potpun pobrinuli smo se za komfor i udobnost uz Xilium Swivel Duo Back stolicu. Stolica ima podesiv rukonaslon i naslon za glavu koji su se mogli prilagoditi prema sopstvenim potrebama.

Pored mnogo inovativnih artikala predstavili smo i interaktivnu tablu koja je osjetljiva na dodir. Uvjerit će Vas u potpuno novi i zabavan oblik učenja koji stvara veći nivo interakcije. Bilo da želite nacrtati delikatnu sliku ili napisati sitan detalj tehnologija dodira omogućava živopisno crtanje i jasnu prezentaciju.  Na interaktivnoj tabli ste mogli vidjeti raznolik sadržaj koji gledaju učesnici koji testiraju VR naočale.

Bila nam je čast biti sponzor na NetWork 10 konferencije gdje smo imali priliku družiti se sa svim predavačima, učesnicima i studentima. Pripremili smo i tri fantastična poklona, Hugo Boss zvučnika koje je uručila naša Saradnica za marketing Hana Hodžić na posljednjem danu konferencije 28.10.

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
XIAOMI Električni romobil

Dolazi električna revolucija i možete biti sigurni da će tu i da ostane. Ne može se poreći da je električni transport naša budućnost i&nbs...

blog-image
MPS

Da li znate pravu cijenu printanja? Preuzmite kontrolu Vaših troškova i uštedite do 40%! Printanje je osnovna funkci...