Opremite zaposlene za rad od kuće


Vanredna situacija izazvana globalnom pandemijom Corona virusa COVID-19 sa sobom donosi velike promjene, kako u privatnom, tako i u poslovnom sektoru.

Većina svjetskih kompanija, ali i one u regiji i na domaćem tržištu koje se odgovorno ponašaju prema zaposlenima i kojima poslovni procesi to dopuštaju, napravile su reorganizaciju poslovanja i zaposlene poslali kućama, odakle će do prekida opasnosti od zaraze obavljati posao.

Međutim, da bi se posao odvijao nesmetano i donosio rezultate, potrebno je zaposlenima obezbijediti adekvatna sredstva za rad. Upravo iz tog razloga, u ponudi naše kompanije možete pronaći sve što je potrebno za “home office”, kako bi Vaši zaposleni iz sigurnosti vlastitog doma nastavili sa radom.

U ponudi, specijalno pripremljenoj za ovu situaciju, nalaze se:

  • HP Laptop 15-bs109nm 7KH76EA /15.6"
  • Printer HP Laser 107a
  • Miš Genius DX-120
  • Slušalice HAMA HS 300 PC

 

Također, ukoliko je Vašim zaposlenima potreban kancelarijski materijal za rad od kuće, možete naručiti manju količinu potrebnu za privremenu situaciju. Ponudu kancelarijskog materijala pogledajte na www.ris.ba.

Više informacija o ponudi možete saznati pozivom na broj: 033 476 380 ili email: web@ris.ba.

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
R&S odbojka na snijegu 2019

Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “...

blog-image
Opremanje Ureda za podršku studentima UPS

U sklopu Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, na adresi Zmaja od Bosne broj 8 (u sklopu CAMPUS-a), svečano je otvoren ...