XIAOMI Električni romobil

Dolazi električna revolucija i možete biti sigurni da je tu da ostane! Ne može se poreći da je električni transport naša budućnost i postao je vitalan u stvaranju zdravije životne sredine za sve nas. Svi smo već upoznati sa električnim automobilima ili motociklima, međutim sklopivi električni romobil je novitet na koji smo dugo čekali. Mali kompaktni oblik čini električni skuter savršenim rješenjem za gradsku vožnju. Umjesto korištenja automobila u našoj zemlji gdje je prometna gužva i nemogućnost nalaska parkinga postala norma, električni skuter predstavlja odličnu alternativnu opciju.

Iako izgubljeno vrijeme ima cijenu, postoji cijena za potrošeno gorivo i izgubljenu produktivnost. Električnim romobilom se možete kretati bez goriva i bez straha da ćete ostati zarobljeni u gužvi. Pored uštede novca na gorivo i popravke, uz e-romobil ćete dobiti i svoju dnevnu dozu vježbanja kao i izbjeći udisanje štetnih emisija ugljenika.

Kako se broj korisnika električnih romobila povećao, tako je i broj beneficija koje ovaj romobil nudi. Pored toga što je ekološki proizvod, romobil može razviti brzinu pet puta veću od brzine hodanja.

Poznati brand električnih romobila Xiaomi dizajnirao su bateriju koja inteligentno upravlja energijom i omogućava korisniku da pređu čak 30 km sa samo jednim punjenjem. Ono što se nas posebno dojmilo je brzina sklapanja romobila. Kompanija Xiaomi je posvetila posebnu pažnju kreiranju inovativnog sistema sklapanja, gdje je potrebno samo 3 sekunde kako bi sklopili svoj električni romobil.

Naručite i Vi svoj električni romobil na vrijeme, izbjegnite gužve i uštedite vrijeme i novac!
Kontaktirajte nas na: web@ris.ba

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
R&S odbojka na snijegu 2019

Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “...

blog-image
Opremanje Ureda za podršku studentima UPS

U sklopu Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, na adresi Zmaja od Bosne broj 8 (u sklopu CAMPUS-a), svečano je otvoren ...