R&S i Radio M Vam poklanjaju novu kancelarijsku stolicu!*

U saradnji sa ekipom iz Radio M, realizujemo kampanju "Na kakvoj stolici sjediš?" u kojoj poklanjamo novu kancelarijsku stolicu Taktik!

Imate kolegu koji se konstantno žali da sjedi na najlošijoj stolici? Ili ste ta osoba upravo Vi? Slušajte Radio M i osvojite novu kancelarijsku stolicu! Sve što je potrebno je da pošaljete fotografiju Vaše stolice na Facebook stranicu Radio M, ili na njihov Viber broj 061/931-131. Osoba sa kancelarijskom stolicom u najlošijem stanju će dobiti novu kancelarijsku stolicu iz ponude naše kompanije od koje je sigurno neće boljeti leđa!

Za vrijeme trajanja kampanje, uz promo kod MPLUS ćete dobiti 10% popusta za kupovinu kancelarijskih stolica iz naše ponude na našem web shop-u: LINK.

Stolice koje izdvajamo iz ponude možete pogledati na linku: STOLICE

Kampanja traje do kraja oktobra. Pratite nas!
Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
Projektna opremanja

Kancelarija je postala naš drugi dom, te je zbog toga njeno opremanje postao vrlo ozbiljan zadatak. To je mjesto gde se borite za nove pos...

blog-image
Zašto je kancelarijska stolica Vaš najbolji prijatelj?

Jeste li znali da trećinu života provodimo sjedeći? Obzirom da je sama priroda čovjeka da se kreće, dugotrajno sjedenje može izazvati različite...