R&S odbojka na snijegu 2019
Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “Olakšava posao”, kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je svojim klijentima pružila priliku za sportske aktivnosti, međusobna druženja i promovisanje zdravog načina života.

Turnir je okupio učesnike iz 14 kompanija koji su imali priliku da pokažu svoje odbojkaške vještine na snježnoj površini. Učestvovale su ekipe iz sljedećih kompanija: Addiko Bank, BBI banka, BH Telecom, Centralna banka BiH, Intesa Sanpaolo Banka, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Lutrija BiH, Međunarodni aerodrom Sarajevo, Perutnina Ptuj, R&S Sarajevo, Sarajevo osiguranje, Sberbank BH, UniCredit Bank i UNIQA osiguranje.

Kemal Selmanagić, generalni direktor kompanije R&S d.o.o. Sarajevo, je izrazio zadovoljstvo održanim takmičenjem. "Nama je izuzetno drago što smo u opuštenoj atmosferi okupili naše klijente i družili se sa njima. Prilike za ovakva okupljanja su rijetke i zadovoljstvo nam je što smo uspjeli da ga organizujemo. R&S, pored toga, podržava održavanje sportskih aktivnosti u cilju promocije zdravlja i zdravih životnih navika." Takmičari i prisutni posmatrači su uživali u utakmicama i svježem planinskom vazduhu. Svi posjetioci su imali priliku bodriti timove na tribinama koje su postavljene samo za ovu namjenu. Tim koji se najviše iskazao i osvojio prvo mjesto dolazi iz kompanije Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH. Drugo i treće mjesto osvojili timovi iz kompanija Addiko Bank i R&S Sarajevo.Takmičar iz pobjedničke ekipe Murat Čengić je ovom prilikom rekao: "Sve je bilo super, organizacija je odlična. Druženje je također odlično, sa puno zabave. Nadamo se da će se isto ponoviti naredne godine." Odbojkaški turnir je održan u okviru 14. Međunarodnog takmičenja menadžera u skijanju, tradicionalnog okupljanja menadžera sa zabavnim i sportskim sadržajima.
Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
Opremanje Ureda za podršku studentima UPS

U sklopu Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, na adresi Zmaja od Bosne broj 8 (u sklopu CAMPUS-a), svečano je otvoren ...

blog-image
XIAOMI Električni romobil

Dolazi električna revolucija i možete biti sigurni da je tu da ostane! Ne može se poreći da je električni transport naša budućnost i posta...