Partnerstvo sa Canonom se nastavlja u 2023.godini
Odnosi sa poslovnim partnerima važne su veze i resursi dok obavljamo svoje poslove, planiramo budućnost i gradimo svoje znanje o proizvodima, promjenama i trendovima.

Kompanija Canon posebnu pažnju pridaje kada je riječ o partnerstvu u smislu unapređenja upućenosti o tekućim dešavanjima. Ostvareno partnerstvo sa kompanijom Canon je pokazalo odlične rezultate zbog čega je jedina opcija bila nastaviti pisati uspješnu priču u 2023.godini. Dakle, nastavljamo biti ovlašteni certifikovani Canon Partner za tekuću godinu.

Cilj je nastaviti biti na usluzi kupcima nudeći im najbolje proizvode i rješenja koja postoje. Nastavak partnerstva zasigurno će značiti bolji nastup na tržištu, kao i potencijalno širenje u svrhu poboljšanja ponude i zadovoljstva kupaca u konačnici. Njihove proizvode ćete i dalje moći pronaći u našoj ponudi. Osim toga,  kompanija R&S je i ovlašteni Canon Service Partner, što bi značilo posjedovanje ovlaštenja za obavljanje usluga popravki na Vašim Canon uređajima.

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
XIAOMI Električni romobil

Dolazi električna revolucija i možete biti sigurni da će tu i da ostane. Ne može se poreći da je električni transport naša budućnost i&nbs...

blog-image
MPS

Da li znate pravu cijenu printanja? Preuzmite kontrolu Vaših troškova i uštedite do 40%! Printanje je osnovna funkci...